Beni Seviyorum Peki Sırada Ne Var?

 Evet, bir süreci tamamladım bence. Başarılı da oldum...bunu en derinde hissedebiliyorum.

Ama bu tüm oluşumun sadece en başıydı. Bunu uzun soluklu hale getirmek ve en düşmeye yakın ya da olabilecek zayıf bir anda gardı düşürmemek adına neler yapılır onun peşindeyim. Bu süreçte öğrendiğim her şey karşıma çıktı. Temelini iyi atmış olacağım ki, artık yaşam alanımda daha mutlu hissediyorum.

Hayatımı kendi öncelik ve değerlerime göre şekillendiriyorum. "Ben" ihtiyaçlarıma öncelik veriyorum. Önceden empati yaptığımı düşündüğüm anlarda meğer "sanıyormuşum" sadece. Şimdi bunu gerçekten yaparak sinirimi, öfkemi, olumsuz düşüncelerimi dinginleyebiliyorum. Bunlar şu an için yalnızca aklıma gelen ufak bir kısım. Sonuçları ise, önce kendi iç döküntümü toplayarak daha neşeli ve gerçek Özge olma hali ve insanlarla olan daha olumlu bir anlaşırlık hali.

İşte şimdi, sırada her ne varsa beni bekleyen beklentiye girmeden yaşamaya hazırım. En iyisi ile en memnun edicisiyle...

"Hayalkırıklıkları veya başka olumsuz şeyler olmayacak mı hiç Özge? Hep böyle Pollyanna mı geçiyor hayat?" -NOPE ama bundan banane ahahahah. Yani elbette olacak, yaşanacak, debeleneceğiz, önce zihnimiz ile sonra çevremizle savaşacağız belki. Ama daha olmamışı düşünerek neden kendimizi bitirelim. Olduğunda zaten akışıyla hareket edeceksin. Söylenmesi gerekenleri söyleyeceksin. Şimdi kendini yaşama vakti. :)

Çok mutluyum, mutlu etmekten, buraya yazıyor olmaktan, beynimi-zihnimi-duygularımı doyuruyor olmaktan, nötr olmaktan, bazı insanları duymaza gelirken bazılarını da daha da can kulağı ile dinlemekten, vakit ayırmaktan, hayır demekten ve işime gelene de çığırırcasına evet demekten, gelecekte beni bekleyen insanı mutlu etmekten ve nicesinden... 

Bir sonraki yazıda hangi konudan bahsederim bilmiyorum ama burası bir nevi aralıklı günce gibi oldu. OLSUN, hava nasıl olursa olsun bzim havamız güzel olsun.

Yorumlar

  1. "Hayalkırıklıkları veya başka olumsuz şeyler olmayacak mı hiç Özge? Hep böyle Pollyanna mı geçiyor hayat?" -NOPE ama bundan banane ahahahah. Yani elbette olacak, yaşanacak, debeleneceğiz, önce zihnimiz ile sonra çevremizle savaşacağız belki. Ama daha olmamışı düşünerek neden kendimizi bitirelim. Olduğunda zaten akışıyla hareket edeceksin. Söylenmesi gerekenleri söyleyeceksin. Şimdi kendini yaşama vakti. :)

    Müthiş..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Siz ne dersiniz? Ne düşünüyorsunuz? :)

Popüler Yayınlar