James Blunt ile Ay'a Seyahat

Romantik,Naif,Asi ve Eğlenceli,

Tarih: 27 Şubat 2015 , Yer: Ülker Sports Arena , saatler 21.30 ve sahnede şarkılarındaki dinlendiren,huzur veren yavaşlığın aksine tüm enerjisiyle İngilizlerin en İngilizi James Blunt görünüyor.

Bunlardan öncesine dönecek olursak,sahneiçi ayaktaki yerimizi aldık ve normal başlama saati 21.00 olan konserimiz yarım saat geç başladı. Hiç verilen saatte başlayan bir konsere denk gelmediğim için bu durumu da normal karşıladım. Aksine konser bittikten sonra buraya yazacak olmasam hatırlamazdım bile.:) 

 2004 yılında "You're Beautiful" ve "Goodbye My Lover" şarkıları ile tanışmıştım kendisiyle ve 10 yılın ardından canlı canlı dinleme ve izleme şansı bulduğuma gerçekten çok sevindiğim isimlerden oldu.

Başta da söylediğim gibi enerji dolu bir sahne oldu. Yavaş şarkılarda bile bizi etkilemeyi başardı. Sempatik ve eğlenceli halleri ile de puanları topladı.:) Her şarkısına tekrar tekrar hayran olduk. Özellikle "Goodbye My Lover" şarkısındaki atmosferi görmeliydiniz. Herkesin hep bir ağızdan söylediği harika bir an oldu.
Hele ki "Coz I Luv You" şarkısının sonlarına doğru seyircilerin üzerine atlayıp 'stagedive' yapması ortamı iyice coşturdu. 
'Postcard' şarkısı eşliğinde

Playlist
Fotoğrafta görmüş olduğunuz liste de konserde çalınan şarkılar da bunlardı. Hepsini tek tek dinlemenizi öneririm. Büyük keyif alacaksınız diye umuyorum.

Keyifli okumalar.:)

Yorumlar

Popüler Yayınlar