Ruha Derinlik Katan Kahve Köşesi - Mahalo Coffe Shop

Mahalo,

Hawaice 'teşekkür,şükran ve minnet' duygularını ifade ediyor bu kelime. Hawaii yerlilerine göre sözcüklerin kutsal bir güçleri vardır ve onlara bir örnek de 'Mahalo'dur. Yalnızca içinizde ifade edilen bu duyguları hissettiğinizde kullanın derler.
Ki bu yazıda size tanıtacağım bu mekan bunu fazlasıyla hakediyor. 
 Karaköy'de Tünel caddesi Söğüt sokakta keşfedilmeyi bekleyen,-hiç akla gelmeyecek- bir ara sokakta gizli kaçış noktası adeta. Ara sokakta dediğime takılmayın çünkü iyi bir ziyaretçi trafiğine sahip.

Sosyal medyadan görüp de gitmek için can attığım yerlerden biriydi ve geçtiğimiz hafta bunu gerçekleştirdim. Öyle ki yine fazlasıyla beğendiğim,rahat hissettiğim nadir yerlerden oldu ve aynı hafta içinde 2 kez gitmiş oldum.:)
Dekorasyonundaki her bir parça birbirinden farklı,rahat ve geniş. İçeriye girdiğinizde nereye bakacağınızı şaşıracaksınız bence. Şahsen,ben ilk gidişimde dekorasyonu incelemekten blog için fotoğraf çekmeyi unutmuştum.:) (Mesela yine bugün mekanın dış görünüşünü fotoğraflamayı unuttuğum gibi.) Duvarlardaki fotoğraflar,biblolar,kitaplar...her şeyin özenle yerleştirildiği anlaşılıyor. Dışarıda oturmak isteyenler için de kapı önünde masalar mevcut.
Mekandaki ferahlık ve genişlik itibariyle içiniz açılıyor,sakinliği ile de kalkmak istemiyorsunuz. Saatlerce kitabınızı okuyabileceğiniz,çalışabileceğiniz,arkadaş muhabeti yapabileceğiniz havalı ve çok güzel bir yer burası.


Siparişinizi kasada veriyorsunuz,ödemeyi ise masanızda yapıyorsunuz. Menü ise oldukça çeşitli,sürprizli,lezzetli ve taze ürünlerle kaplı. Fiyatlar da oldukça uygun.Sağlıklı beslenenler için de kendi yapımları olan granoları ve detox içecekleri mevcut. Bunun yanı sıra gittiğiniz zaman 'günün keki' ni de denemenizi tavsiye ederim.
Kahveleri ise taze ve birbirinden güzel. (Mutlaka bir kahvesini içmelisiniz.) Bir de bitki çaylarının enfes olduğu duyumunu aldım. Bir dahaki gidişimde de onları denemeyi umuyorum.:)
Her şey bir yana beni buraya bağlayan en önemli etkenlerden biri de çalışanların güler yüzü ve ilgisi. İnsanı sıkmıyorlar,servis hızlı daha ne olsun:)

Lafın özü şu ki;buradan çıkmak istemeyeceksiniz. Gittikçe daha çok gitmek isteyeceğiniz yerlerden biri olacak. Mahalo'da çalan müziklere de kulak kabartmayı ihmal etmeyin.
Yeni keşfimizi,Mahalo Coffee Shop'ı Instagramda  da takip edebilirsiniz.
Haftasonu için ideal planlarınızdan biri olabilir burası. Açık olduğu günler ve saatler:
Pzt- Cuma: 09:00- 20:00 / Cmt: 10:00-21:00/ Pazar: 12:00-20:00
Gidin,görün,anın,orada olmanın tadını çıkarın.Yorumlarınızı da benimle paylaşın. 
Mutlu Pazarlar.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar